Postet nga: Kuponat fiskalë

Aksioni i ATK-së: Biletat mujore pa kupon fiskal, ndëshkohen

Ekipi i Drejtësia në Kosovë ka përcjellë aksionin e inspektorëve të ATK-së në rajonin e Gjilanit, të cilët në bashkëpunim me Policinë e Kosovës ...

Gjilan, pas raportimit në KALLXO.com, inspektorët gjejnë parregullsi te kompanitë e transportit

Raportimi i qytetarit në platformën KALLXO.com, se disa autobusë në Komunën e Gjilanit nuk po lëshojnë kuponë fiskalë për udhëtarë i ka vënë ...

ATK rimburson fituesit nga kuponët fiskalë

Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar qytetarët të cilët kanë qenë fitues nga rimbursimi i kuponëve fiskal për TM3/2018 se me datën 27.11.2018 janë ekzekutuar ...

Pas raportimit në KALLXO.com, inspektorët e ATK-së gjejnë shkelje në një subjekt afarist

Pas publikimit të materialeve senzibilizuese në KALLXO.com, ku qytetarët janë inkurajuar të raportojnë sjellje të dyshimta të taksapaguesve, qytetarët kanë raportuar për mos lëshim të ...

Këta janë fituesit për ribursim nga ATK 

Administrata Tatimore e Kosovës sot me datë 9 Gusht, ka bërë tërheqjen e numrave potencial fitues, për rimbursim të qytetarëve nga grumbullimi i kuponëve fiskal ...

ATK e Befasuar me Fluksin e Kuponëve Fiskalë

Ka kaluar më shumë se një vit që kur qytetarët e Kosovës grumbullojnë kuponët fiskalë dhe rimbursohen çdo tre muaj sipas kategorive të lartësisë së vlerave ...

Pranohen 20 Punëtorë më Shumë në Konkursin e ATK-së

Në një konkurs të Administratës Tatimore të Kosovës janë pranuar 50 punëtorë, ndërsa konkursi është hapur për 30 vende pune

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!