Postet nga: Kuorumi

Dështon miratimi në lexim të dytë i Projektligjit për Qeverinë

Për mungesë kuorumi, Kuvendi i Kosovës ka dështuar të miratojë në lexim të dytë Projektligjin për Qeverinë.

Kuvendi pa kuorum për të proceduar rezolutën për rritjen e çmimeve

Në mungesë të kuorumit, Kuvendi i Kosovës nuk ka mundur që të hedhë në votim rezolutën e Lëvizjes Vetëvendosje për adresimin e rritjes së çmimeve.

Në mungesë të kuorumit Kuvendi nuk shqyrton katër projektligje

Mungesa e kuorumit në Kuvendin e Kosovës ka pamundësuar miratimin e katër pikave të rendit të ditës sot në seancën plenare.

Kuvendi pa kuorum, sërish dështon miratimi i Projektligjit për deklarimin e pasurisë

Kuvendi i Kosovës nuk ka mundur ta kalojë Projektligjin për deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë dhe të dhuratave pasi që vetëm 52 deputetë të Kuvendit kanë marrë ...

Dështon votimi i rezolutës që ia kërkon Qeverisë Projektligjin e pagave

Kuvendi i Kosovës nuk ka pasur kuorum që të votojë rezulutën pas debatit parlamentar për Projektligjin e pagave, përmes së cilës kërkohej që Qeveria ...

Deputetët nuk morën pjesë në votim, dështon miratimi i raportit vjetor të ZRrE-së

Kuvendi i Kosovës në mungesë të kuorumit nuk arriti ta votoj Raportin vjetor të Zyrës së Rregullatorit për Energji për vitin 2020.

Kuvendi s’ka kuorum t’i votojë marrëveshjet ndërkombëtare

Kuvendi i Kosovës nuk ka pasur kuorum t’i shqyrtojë tri marrëveshje ndërkombëtare sipas rendit të ditës, në kohën kur nisi vazhdimi i seancë...

Kuvendi s’ka kuorum për ndryshim-plotësimin e vendimit për komisionet parlamentare

Kuvendi i Kosovës i ka filluar punimet me vetëm 41 deputetë të pranishëm në sallë.