Postet nga: kujtim veseli

I dënuari për vrasjen e 11-vjeçarit nga Fushë-Kosova dënohet edhe me 15 vjet burg për keqtrajtim seksual

Gjykata e Prishtinës, Departamenti për të mitur, ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit Sefedin Osmani, i akuzuar për keqpërdorim seksual të personave nën moshë...

Qeveria e Kosovës ka ndarë 20 mijë euro për familjen e të ndjerit Kujtim Veseli

Qeveria e Kosovës ka ndarë 20 mijë euro për familjen e Kujtim Veselit, djaloshit i cili ishte vrarë në korrik të vitit 2019 në Fushë Kosovë.

Vrasja e Kujtim Veselit, aktivistët padisin Këshillin Prokurorial të Kosovës

Aktivisti i fushatës ‘Drejtësi për Kujtimin’, Skord Retkoceri, ka dorëzuar padi në Gjykatën Themelore në Prishtinë kundër Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), ...

Vrasja e Kujtim Veselit: KPK nuk ofron qasje në dosjen hetimore ndaj prokurorit

Më 20 tetor 2020, Gjykata Themelore në Prishtinë dënoi me 25 vjet burgim Sefedin Osmanin, i cili akuzohej për dhunim të përsëritur dhe vrasjen e 11-vjeçarit nga komuniteti ...

Shtyhet seanca për rastin e vrasjes së 11 vjeçarit Kujtim Veseli

Në Gjykatën e Apelit sot ishte paraparë të mbahet seanca për shqyrtimin e ankesës për rritjen e dënimit për rastin e vrasjes së 11 vjeç...

Avokatja kërkon dënim më të lartë për të akuzuarin për dhunim dhe vrasje të fëmijës Kujtim Veseli

Gjykata e Prishtinës, sot pas 495 ditëve nga dhunimi dhe vrasja e fëmijës së mitur të nacionalitetit rom Kujtim Veseli, shpalli fajtor të akuzuarin S.O. duke ...

Beteja për drejtësi në rastin e vrasjes së 11-vjeçarit Kujtim Veseli

Të hënën, më 12 tetor, 2020, Gjykata Themelore e Prishtinës do të shpallë aktgjykimin ndaj S.O, i akuzuar për dhunimin dhe vrasjen e 11-vjeçarit, Kujtim Veseli ...

Shoqëria civile kërkon drejtësi për dhunimin dhe vrasjen e 11 vjeçarit nga Fushë Kosova, Kujtim Veseli

Sot më 31 gusht është dorëzuar peticioni Drejtësi për Kujtimin, i nënshkruar nga më shumë se 1,300 qytetarë.