Postet nga: Kujtim Shala

Ministri Mungon në Shqyrtimin e Projekt-Ligjit për Sponsorizime dhe Donacione

Edhe këtë javë Komisioni për Arsim nuk ka mundur ta shqyrtojë Projektligjin për sponsorizime dhe donacione në fushën e kulturës, rinisë dhe sportit.

Vokrri: Më Lehtë në FIFA

Ai bashkë me një delegacion të federatës u takua me ministrin e Kulturës Kujtim Shala, ndërsa e komentoi pranimin e Kosovës në UEFA  në kongresin e ...

Rezidenca e Presidentit, Trashëgimi Kulturore

Rezidenca e presidentit të parë të Kosovës, Ibrahim Rugova, është përfshirë sot në Listën e Trashëgimisë Kulturore për Mbrojtje të Përkohshme sipas vendimit të ...

Markat e Tekstilit dhe Alkoolit më të Falsifikuarat

Agjencia e Pronësisë Industriale, Zyra për të Drejtat e Autorit, Dogana e Kosovës, Inspektorati i Tregut dhe Policia e Kosovës diskutuan në një konferencë për ...

130 Mijë Euro për Tri Federata

Ndarja e subvencioneve ka ndodhur si rezultat i nënshkrimit të marrëveshjeve të memorandumit në mes të ministrisë dhe tri federatave.

Konferencë për të Afruar Kulturën dhe Arsimin

Në konferencë do të diskutohet ndërlidhshmëria e kulturës dhe edukimit (legjislacioni, politikat kulturore), ndërlidhja e institucioneve të kulturës me shkollën dhe lidhshmëria në ...

Të Pashqyrtuara Aplikacionet e të Dënuarve

Të Pashqyrtuara Aplikacionet e të Dënuarve

Për shkak të këtij mosshqyrtimi, Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ia vazhdoi mandatin Komisionit Qeveritar për Njohjen e Statusit të ish të Dënuarve ...

Vazhdojnë Subvencionet nga MKRS-ja

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka ndarë nga buxheti i saj 799 mijë euro, shumë kjo e dedikuar për subvencionimin e Federatave të Shenjëtarisë, Hendbollit, Volejbollit dhe ...