Postet nga: kujtim munishi

Japin mbrojtjen ish-zyrtarët e Ministrisë, të akuzuar për aferën me patentë shoferë

Ish-ushtruesi i detyrës i Sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë së Infrastrukturës, Nebih Shatri, ish-drejtori i Departamentit të automjeteve, Kadri Krasniqi, dhe ish-këshilltari politik i Ministrisë, ...

Dhunimi i 11 vjeçares, zbulohen arsyet pse u vonua ekzaminimi i telefonit të viktimës

Ekzaminimi i telefonit të 11 vjeçares, kishte dërguar te kapja e të dyshuarve për trafikimin e dhunimin e saj.

Kryeprokurori Munishi flet para deputetëve për rastin e dhunimit të 11-vjeçares

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Prishtinës, Kujtim Munishi ka folur për herë të parë për rastin e dhunimit të 11-vjeçares para Komisionit për të Drejtat ...

VIDEO - Tinka Kurti: Nuk ka arsyetim për parashkrimin e rasteve për krime seksuale

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Albert Zogaj është duke raportuar në Komisionin për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe ...

Kërkohet shkarkimi i kryeprokurorit Munishi dhe prokurorit Ruhan Salihu

Organizatorët e protestave “Mbrojtje për vajzat dhe gratë”, që denoncon krimet seksuale ndaj vajzave dhe grave dhe neglizhimin institucional, ka zhvilluar një aksion simbolik para Këshillit Prokurorial ...

Protestuesit thonë se nuk do ta ndalin protestën deri në shkarkimin e kryeprokurorit Kujtim Munishi

Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist ka bërë të ditur se do vazhdojnë protestën para Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK) deri në një përgjigje ...

Protestuesit para Këshillit Prokurorial, kërkojnë shkarkimin e kryeprokurorit Kujtim Munishi

Qindra protestues kanë vazhduar marshin nga objekti i Qeverisë tek objekti i Këshillit Prokurorial të Kosovës.

Këshilli Prokurorial konfirmon 6 kandidatët për Kryeprokuror të Shtetit

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka konfirmuar listën me 6 kandidatët për pozitën e Kryeprokurorit të Shtetit.