Postet nga: kujdesi

Më 3 maj nis festivali ‘ReMusica’ në Prishtinë

Edicioni i 22-të i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës  “ReMusica”,  nis nesër më 3 maj me koncertin e kuintetit holandez “Calefax reed quintet” në Sallën e Kuqe ...

Këshilla me rëndësi nga kirurgu për fëmijë rreth synetisë - CIRCUMSISIONI

Në lindje djemtë e kanë një zgjatje të lëkurës që e mbulon fundin e penisit, kjo në gjuhën e mjekësisë njihet si lafshë dhe gjatë bë...

Tri metoda të thjeshta për t’i lehtësuar alergjitë e pranverës

 

Përkeqësimi i motit, shpëtuesit kosovarë kërkojnë kujdes nga vizitorët e maleve 

Shërbimi i Kërkim-Shpëtimit Malor të Kosovës (SHKSHMK) ka kërkuar kujdes maksimal për qytetarët që gjatë ditëve të ardhshme vizitojnë vendet malore. 

Një rast me ethe të minjve në Kosovë, IKSHPK apelon qytetarët të kenë kujdes në ushqim

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka apeluar për kujdes në konsumim të ushqimeve pasi një qytetar është diagnostikuar si rasti i parë me ethe të minjve ...

Veprimet që nuk duhet të bëni pas djegies nga dielli

Ka shumë mënyra natyrale për të trajtuar lëkurën e djegur nga dielli. Por disa veprime në dukje të padëmshme mund t’ju përkeqësojnë.

Sëmundja që shkakton rënien e dhëmbëve, kujdesi që ju duhet

Shpesh anashkalohen si probleme jo serioze, por vëmendja e viteve të fundit për shëndetin e dhëmbëve, e ka shndërruar atë në një temë të ...

Kujdesi për të moshuarit

Ranko Kostiq është zyrtar në Komunën e Klinës me kombësi serbe. Në kohën kur e gjithë bota, e edhe Kosova po ballafaqohej me pandeminë e panjohur ...