Postet nga: kufizimi i levizjes

Prizren, policia kap nëntë persona brenda lokalit

Nëntë persona të dyshuar në Prizren nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë për kufizim të lëvizjes të ndërmarrë si masë parandaluese për përhapjen  e ...

Pejë, sulmohet inspektori që hasi disa persona duke pirë alkool në lokal

Një inspektor komunal i Pejës është sulmuar dje pasdite.

Dhjetëra arrestime në rajonin e Prishtinës për mosrespektim të kufizimit të lëvizjes

Në rajonin e Prishtinës, Policia e Kosovës ka arrestuar, ndaluar e shoqëruar në Polici, 32 persona të cilët nuk kanë përfillur vendimin e qeverisë për ...

Vendimi i Qeverisë për kufizimin e lëvizjes mbetet në fuqi deri më 12 prill

Në mbledhjen e 22-të të Qeverisë së Kosovës është marrë vendim që kufizimi i qarkullimit të qytetarëve të mbetet në fuqi deri më 12 prill.

(FOTO) Gjysmë ore para fillimit të orës policore - kolona të gjata në Prishtinë

Kolonë e gjatë me automjete është krijuar në Prishtinë, rreth gjysmë ore para së të fillojë "ora policore".

Ora policore në Maqedoninë e Veriut, arrestime masive

Sipas Ministrisë së Punëve të Brendshme të Maqedonisë së Veriut, gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendin 109 personave u janë dhënë vendime për vetizolim, ndë...

Pamje - Masat e qeverisë ndaj coronavirusit në veri

Masat e ndërmarra nga autoritetet e Kosovës lidhur me luftën për parandalimin e virusit CoVid-19 janë duke u zbatuar edhe në veriun e Kosovës.

Ministria e Punëve të Brendshme njofton operatorët ekonomik që nuk ka kufizim të lëvizjes

Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike (MPBAP) ka njoftuar të gjithë operatorët ekonomik se sot, nga ora 10:00 deri në ora 18:00, nuk ka kufizim të lë...