Postet nga: Kufiri

Shtetasit e Kosovës vetëm me test të koronavirusit në Maqedoninë Veriore

 

Mali i Zi mbyll kufirin me Shqipërinë

Mali i Zi mbyll kufirin me Shqipërinë. Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se Njësia Operacionale e Krizës së Qeverisë së Malit ...

Arrestohet shtetasi i Shqipërisë, kaloi kufirin ilegalisht

Një i dyshuar është arrestuar pasi që i njëjti ilegalisht në këmbë kishte kaluar kufirin, në Vërmicë, nga Republika e Shqipërisë në atë të Kosovës.

Shtetasja e Serbisë kalon ilegalisht kufirin për në Kosovë

Një grua, shtetase e Serbisë është arrestuar nga Policia, pasi e njëjta dyshohet se ka kaluar ilegalisht nëpërmjet rrugëve alternative kufirin Kosovë – Serbi.

Kalon ilegalisht kufirin, dërgohet në karantinë

Një person është arrestuar dje për shkak të kalimit ilegal të kufirit.

Dërgohen në karantinë dy shtetas të Serbisë, kaluan kufirin ilegalisht  

Gjatë ditës së djeshme, në Han të Elezit, Policia ka ndalur dy persona shtetas të Serbisë.

Burrë dhe grua kalojnë ilegalisht kufirin, dërgohen në karantinë

Janë arrestuar një burrë dhe një grua shtetas të Republikës së Shqipërisë, për kalim ilegal të kufirit.

Pasi kalojnë kufirin Shqipëri-Kosovë, hajnat ua vjedhin paratë dhe telefonat

Katër persona të cilët janë shtetas të huaj kanë qenë pre e hajnave, posa e kaluan kufirin Shqipëri-Kosovë.