Postet nga: krypometri

Rrena e Mogherinit për Revitalizimin e Urës së Ibrit

Dukuria e rrenave mund të jetë ngjitëse, pasi deri më tani ajo nuk është diagnostifikuar vetëm te zyrtarët e Kosovës.

Shpend Ahmeti 'Rrëshqiti' me Autobusët, u 'La' me Ujin

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti pati laramani në deklaratat e tij duke u zënë në rrenë, por edhe duke ‘u shpërla’ me disa prej premtimeve të tij ...

Gra e Burra të Fjalës

Krypometri nuk merret vetëm me rrenat e zyrtarëve e bartësve të institucioneve. Në krypometër kanë hyrë edhe ata zyrtarë që e kanë mbajtur fjalën, ani ...

Viti i Krypometrit, Top-Rrenat e Vitit 2017

Krerët më të lartë të shtetit ishin protagonistë të gënjeshtrave publike që u matën nga Krypometri në vitin 2017.

Mustafa e Përgënjeshtron Haradinajn për Numrin e Zëvendësministrave   

Ish kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa e ka përgënjeshtruar kryeministrin Ramush Haradinaj për numrin e zëvendësministrave që kishte qeveria e kaluar.

Krypometri Merr Licensë Ndërkombëtare për Verifikim të Fakteve

Rrjeti Ndërkombëtar për Verifikim të Fakteve i ka dhënë Krypometrit licencë ndërkombëtare një vit pasi KALLXO.com promovoi produktin më të ri i cili ...

Shpejt dhe Gabim

Lajmi në kohën tonë është më shumë i motivuar nga shpejtësia, sesa nga përmbajtja dhe saktësia. Sot, lajmi nuk ka qëllim që të informojë, por ...

Krypometri, Kontrolluesi i Parë i Fakteve në Kosovë

Me qëllim ose nga mosdija presidentët, kryeministrat, ministrat dhe politikanët të ndryshëm për 17 vjet kanë lëshuar deklarata të paqena, me qëllim të arritjes ...