Postet nga: krypometri

Kusari-Lila dhe Gjini kërkojnë ndihmën e Krypometrit të KALLXO.com

Gjatë Debat Pernime sonte për Gjakovën, Krypometri i KALLXO.com, ka qenë kryefjalë e polemikave të kandidatit të AAK-së për kryetar të Gjakovës Ardian Gjini dhe ...

“Bëj si them unë, e jo si bëj unë”, masat anti-COVID të thyera edhe në IKShPK

Për afërsisht një vjet që kur COVID-19 filloi përhapjen edhe brenda Kosovës, filloi mobilizimi i institucioneve për të vendosur masa restriktive në përpjekje pë...

Raporti i BE-së: Qeveria Kurti u rrëzua nga dezinformatat

Një studim voluminoz i Komitetit për Politikë të Jashtme të Bashkimit Evropian i publikuar në këtë muaj lidhur me rolin dhe ndikimin e lajmeve të rreme në Ballkanin ...

Filmimet dëshmojnë huqjen e komunës së Gjakovës

Komuna e Gjakvës kishte reaguar  për përbajtjen e debatit "Jeta në Komunë" me pretendimin se të dhënat e publikuara nuk ishin të sakta.

Faktet kushtojnë, opinionet janë falas, diagnoza e dyshimtë

Këtyre ditëve po ngjet një fenomen interesant në gjithë botën, por për nevoja ta këtij shkrimi do të ndalemi në dy vende specifike – në Kosovë ...

Policia heton videon me përmbajtje të rreme për shëndetin e Isa Mustafës

Policia e Kosovës në bashkëpunim me Prokurorin e Shtetit dhe Kompaninë që ofron shërbimet e internetit kanë filluar hetimin për një video të rrema për ...

Rrenat e vitit në Ditën Ndërkombëtare të Verifikimit të Fakteve

2 prilli është Dita Ndërkombëtare e Verifikimit të Fakteve dhe nuk është rastësi që kjo ditë është zgjedhur të jetë menjëherë pas 1 prillit, Ditës Ndërkombë...

Nis verifikimi i votave të diasporës

Rreth orës 12 ka rinisur verifikimi i votave që kanë ardhur nga Diaspora.