Postet nga: krypometer

Premtimet e LVV-së për energji, bujqësi dhe ambient

Të ftuarit në #DebatPernime debatuan për energji, bujqësi dhe ambient. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK dhe LVV shpalosën ...

Premtimet e LDK-së për energji, bujqësi dhe ambient

Të ftuarit në #DebatPernime debatuan për energji, bujqësi dhe ambient. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK dhe LVV shpalosën ...

Premtimet e AAK-së për energji, bujqësi dhe ambient

Të ftuarit në #DebatPernime debatuan për energji, bujqësi dhe ambient. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK dhe LVV shpalosën ...

Premtimet e Albin Kurtit dhe ekipit të tij

Albin Kurti së bashku me ekipin e tij mbrëmë në "DebatPernime" shpalosën ofertën e Lëvizjes Vetëvendosje dhe Listës së Vjosa Osmanit për zgjedhjet ...

Premtimet e LVV-së për sundimin e ligjit

Mbrëmë të ftuarit në "DebatPernime" debatuan për "sundimin e ligjit". Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK dhe LVV shpalosën ...

Premtimet e LDK-së për sundimin e ligjit

Mbrëmë të ftuarit në "DebatPernime" debatuan për "sundimin e ligjit". Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK dhe LVV shpalosën ...

Premtimet e AAK-së për sundimin e ligjit

Mbrëmë të ftuarit në "DebatPernime" debatuan për "sundimin e ligjit". Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK dhe LVV shpalosën ...