Postet nga: kryetaret e komunave

Qeveria Kurti ndan 2 milionë euro për komunat, çereku shkon për ato të LVV-së

Qeveria Kurti javën që shkoi i ka ndarë 2 milionë euro për Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, e të cilat do t’i shpërndahen ...

Formohet grupi që do ta hartojë UA për iniciativën e qytetarëve për ta larguar nga detyra një kryetar komune

Qeveria e Kosovës, përkatësisht Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal ka marrë vendim me 31 korrik për caktimin e Grupit Punues për hartimin e Udhëzimit ...

Kurti për CNN: S’do ta dorëzoj Republikën demokratike te milicia fashiste

Kryeministri i Kosovës, në një intervistë për CNN, ka deklaruar se Qeveria e Kosovës është duke punuar ngushtë me partnerët ndërkombëtarë në lidhje me ...

LIVE - Zhvillimet e fundit në veri

21:35 - Ndërkombëtarët kritikuan qeverinë për situatën në veri, reagon shefi i kabinetit të Kurtit  

Kurti u premton kryetarëve të komunave rritje të buxhetit

Kryeministri i vendit, Albin Kurti në takimin me kryetarë të komunave të Kosovës ka thënë se takimet koordinuese me nivelit qendror dhe lokal janë ato që ka më ...

Ende pa një datë të caktuar për betimin e kryetarëve në veri

Katër kryetarët e komunave veriore të Kosovës, të cilët u zgjodhen nga zgjedhjet e 23 prillit ende nuk e dinë se kur do ta bëjnë betimin ...

Si zgjidhet kryetari i komunës sipas Ligjit?

Zgjedhja e kryetarëve të komunave në Kosovë bëhet sipas Ligjit për Zgjedhjet Lokale.

Pagat e kryetarëve të komunave të Kosovës sipas numrit të banorëve

Miratimi i koeficientit të pagave pritet ta ndryshojë mënyrën se si do të paguhen kryetarët e 38 komunave të Kosovës. Kjo pasi Ligji i ri për ...