Postet nga: Kryesia e Kuvendit

Debati në Kuvend për Demarkacionin më 3 Gusht

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka miratuar kërkesën e deputetit Shpejtim Bulliqi, e cila ka marrë nënshkrimin e 24 deputetëve të tjerë, që në Kuvend të ...

Nesër Shqyrtohet Kërkesa e Deputetëve për Demarkacionin

Kërkesa e grupit të deputetëve, nismë e deputetit të LDK-së, Shpejtim Bulliqi, për organizimin e një debati për demarkacionin, do të shqyrtohet nesër nga Kryesia ...

Kuvendi Ende në ‘Terr’ për EULEX-in

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen në të cilën ka caktuar seancën e ardhshme dhe pikat e rendit të ditës për të, ...

Demarkacioni Ende Jashtë Agjendës

Veseli tha se për çështjen e ratifikimit të marrëveshjes së demarkacionit do të bisedohet me opozitën.

Seanca e Ardhshme e Kuvendit më 28 Prill

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka vendosur sot që seanca e ardhshme e legjislativit të mbahet më 28 prill.

Kuvendi Pritet ta Prishë ‘Pushimin’

Referuar faqes zyrtare të Kuvendit, janë përcaktuar pikat e rendit të ditës për të cilat Kryesia do të mblidhet më 25 prill në orën 13:00.

Zgjedhja e Presidentit Hyn në Rend të Ditës

Seanca e Kuvendit të Kosovës ka përfunduar me votimin e disa projektligjeve, kësaj radhe pa opozitë, dhe për herë të parë pa zhurmë dhe gaz lotsjellë...

Dërguti: Seanca Solemne do të Ishte Seancë e Inatit

“Kemi pasur tërë sesionin vjeshtor me seanca jonormale, mos të pretendojmë se jemi kthyer në normalitet,” tha Dërguti pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!