Postet nga: KRU Prishtina

5 mijë euro dhe ndihmë teknike, kontributi i Ujësjellësit ‘Prishtina’ për Shqipërinë

Ujësjellësi regjional “KRU Prishtinë” ka ndarë 5 mijë euro për të prekurit nga tërmeti i së martës në rajonin e Durrësit.

Politizimi i bordeve të ndërmarrjeve publike

Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj i ka kompletuar disa borde të ndërmarrjeve publike. Kompletimi i këtyre ndërmarrjeve ishte bërë bazuar në një konkurs që ...

Ujësjellësi Prishtina paralajmëron rregullim të problemit me ujë në dy lagje

Ujësjellësi “Prishtina” ka njoftuar se do të inspektojë rrjetin e ujësjellësit nga lagjja Arbëria deri në lagjen Dardania në Prishtinë.

Ujësjellësi sanon defektin në Prishtinë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka bërë të ditur se ekipet teknike kanë arritur që sot në orën 14:00 të sanojnë me sukses defektin në pompën ...

Në pikë të vapës, prishtinasit mbesin pa ujë të pijshëm

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar konsumatorët e disa zonave të larta në kryeqytet se për shkak të një defekti në njërën nga ...

‘KRU Prishtina’ kritikohet ashpër nga Komisioni Parlamentar për shkeljet që janë evidentuar nga Auditori, ‘Posta e Kosovës’ nuk paraqitet për raportim

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike në mbledhjen e sotme ka shqyrtuar raportin e Auditimit të Kompanisë Regjionale “KRU Prishtina” për vitin financiar të përfunduar më 31 ...

Deputetët injorojnë raportet e auditimit të Postës, Telekomit dhe Ujësjellësit "Prishtina"

Në mungesë kuorumi ka dështuar të mbahet mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike, ku ishte paraparë të shqyrtohen raportet e auditimit për ndërmarrjet ...

Favorizimi i bashkëpartiakëve për bordin e KRU Prishtinës (DOKUMENT)

Qeveria e Kosovës e udhëhequr nga Ramush Haradinaj e ka kompletuar bordin e Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina” me anëtarë që nuk kishin qenë më ...