Postet nga: KRU Mitrovica

KRU 'Mitrovica' njofton për ndërprerje të ujit në Skenderaj

Për mbi pesë orë pritet të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijes për tërë Skenderajn.

Ndërprerje e përkohshme e ujit të pijes në Shipol të Mitrovicës

Në Shipol të Mitrovicës do të ketë ndërprerje të ujit të pijës prej orës 10:30 deri në ora 12:00, si pasojë e punimeve në rrjetin e ujësjellë...

‘Kriza’ me ujë të pijes në Vushtrri, KRU 'Mitrovica' pretendon se po bëhen keqpërdorime

Ditëve të fundit qytetarët vushtrrias janë përballur me mungesë të theksuar të ujit të pijes. Kjo sipas zyrtarëve komunal dhe kompanisë, ‘KRU’ Mitrovica si shkak i ...

KRU "Prishtina" dhe KRU "Mitrovica" bëhen me borde të reja

Qeveria e Kosovës i ka miratuar propozimet për emërimin e bordit të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit "Prishtina" si dhe emërimin e bordit të Kompanisë ...

Dëmtohet gypi i ujësjellësit në Dërvar të Vushtrrisë, zona mbetet pa ujë

Kompania Rajonale Ujësjellësi "Mitrovica" ka bërë të ditur se pa ujë ka mbetur një pjesë e Qiqavicës.

Defekt në një gyp, ndërpritet furnizimi me ujë në tërë Vushtrrinë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Mitrovica" ka njoftuar se si pasojë e një rrjedhje në gypin kryesor në Dobërlluk të Vushtrrisë, është ndërprerë furnizmi me ujë të ...

Ndërpritet furnizmi me ujë të pijes për Mitrovicë dhe Skenderaj

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Mitrovica" ka njoftuar se sot do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijës për Mitrovicë dhe Skenderaj.

KRU “Mitrovica” njofton për ndërprerjet e ujit gjatë ditës në këtë rajon

Kompania Rajonale Ujësjellësi "Mitrovica" ka njoftuar për kohën e ndërprerjes së ujit gjatë ditës së sotme nëpër disa lokacione të këtij ...