Postet nga: KRU Hidromorava

KRU 'Hidromorava' tregon për standardet e ujit të pijes në rajonin e Gjilanit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit 'Hidromorava' ka njoftuar se qytetarët që furnizohen me ujë nga Përlepnica dhe Velekinca, uji është brenda standardeve për ujin e pijes ...

Rizgjidhet me ‘konkurs’ kandidatja që për 8 vjet ishte Zyrtare e Lartë Financiare në ‘Hidromoravë’

Merita Dauti - Xhelili është emëruar Zyrtare e Lartë Financiare në Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit ‘Hidromorava’ në Gjilan. Ajo është zgjedhur përmes konkursit edhe pse në 8 ...

Lagjja e Gjilanit që nesër do të mbetet 10 orë pa ujë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Hidromorava" ka njoftuar konsumatorët e lagjes "Iliria" në Gjilan se nesër do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë.

Zonat e Gjilanit ku është ndërprerë furnizimi me ujë shkaku i një defekti

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Hidromorava" ka njoftuar konsumatorët e rrugëve “Dalip Dalipi” dhe “Hamdi Berisha” se për shkak të defektit në gyp është ndërprerë ...

Qeveria

Qeveria, 1 milion euro për katër ndërmarrje publike

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës është marrë vendim për mbështetje financiare për disa ndërmarrje publike.

"Hidromorava" paralajmëron ndërprerje të ujit në Gjilan

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Hidromorava’, ka njoftuar se sot nga ora 16:00 deri në orën 00:00 do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë në disa vende në ...