Postet nga: krpp

Historia e zvarritjes së tenderit të targave - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Pernime” po shfaqet hulumtimi rreth zvarritjes së tenderit në vlerë 1.4 milion euro për furnizim me targa.

KRPP lanson modulet per menaxhimin e kontratave dhe vlerësimin e operatorëve ekonomik

Dy module të reja, iu shtuan platformës elektronike “e-prokurimi”. Komisioni Rregullativ për Prokurim Publik (KRPP), lansoi modulet e reja lidhur me menaxhimin e kontratave për autoritetet kontraktuese ...

Ligji i ri, punësimet bëhen me tenderë

Prokurimi, një prej sektorëve më të ndjeshëm ndaj korrupsionit, po proklamohet si zgjidhje për punësimet me kontrata mbi vepër. Nga 2 mijë deri në 4 mijë persona ...

Avazi i njëjtë, Kuvendit i mungon sërish kuorumi për votim

Kuvendi i Kosovës nuk ka pasur kuorum për ta votuar Raportin Vjetor të Komisionit Rregullator të Prokurimit Publik për vitin 2019.

Kompanitë nga Serbia e Shqipëria hulumtojnë për rezervat e qymyrit në Obiliq

Një kompani nga Serbia dhe një tjetër nga Tirana janë kontraktuar nga Korporata Energjetike e Kosovës për të bërë shpimet në fushat veriore dhe jugore të ...

Zyrtare: Hapen të gjitha kontratat e Institucioneve me biznese

3 shtatori i këtij viti shënon datën kur fillon detyrimi ligjor për institucionet që të publikojnë të gjitha kontratat e lidhura me biznese për punë, shë...

Ofertat fizike për tenderë ndalohen më 2019

Në fillim të vitit ardhshëm pritet të funksionalizohet në tërësi sistemi online i prokurimit publik në Kosovë, i njohur si e-prokurimi.

Lëvizja FOL kërkon hapjen e procesit të prokurimit në tërësi

Në tryezën e organizuar nga Lëvizja FOL me temën “Monitorimi i planifikimit të prokurimit publik” është diskutuar për realizimin e planifikimit të prokurimit publik nga institucionet ...