Postet nga: krpp

Komuna e Pejës Nis e Para Prokurimin Elektronik

Komuna e Pejës Nis e Para Prokurimin Elektronik

Duke qenë se është komuna e parë që ka nisur të zbatojë prokurimin elektronik në nivel lokal, Komuna e Pejës është vizituar sot nga ministri i Financave Avdullah Hoti ...

Kohë Shtesë për Bizneset të Mësohen me Prokurimin Elektronik

Edhe pse prokurimi elektronik është bërë obligues për autoritetet kontraktuese, bizneseve të vogla dhe të mesme u është dhënë kohë shtesë për t’u mësuar ...

‘Tenderi i Keq’ Largon Bankën Botërore dhe Dëmton Buxhetin

Dyshimet për parregullsi në tender e kanë shtyrë Bankën Botërore ta tërheqë zotimin për financimin e renovimit të pesë ndërtesave publike.

Vërejtja e Fundit për Menaxheren e Prokurimit

Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik (KRPP) i ka shqiptuar vërejtjen e fundit Albana Bakallit, menaxheres së prokurimit në këtë komunë.

Kritikohen Raportet e KRPP-së, OSHP-së e KPM-së

Komisioni për Buxhet dhe Financa kritikoi raportet financiare të Komisionit Rregullativ për Prokurim Publik (KRPP), Organit Shqyrtues për Prokurim Publik (OSHP), dhe Komisionit të Pavarur për ...

Bosi i Tenderëve të Veriut

Ndërsa komunat e veriut kanë filluar vetëm kohët e fundit të respektojnë kriteret e prokurimit publik të Kosovës, një biznesmen është ngritur mbi çdo tjetër, ...

Raporte Me Gabime për Kontratat

Edhe pse kishte caktuar 15 janarin e këtij viti si afat të fundit për autoritetet kontraktuese që të dorëzojnë raportet vjetore për kontratat, Komisioni Rregullativ i Prokurimit ...

Nuk Dihet sa Autoritete Kanë Dorëzuar Raportin për Kontratat

Më 21 dhjetor të vitit të kaluar Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik (KRPP) në faqen zyrtare të tij kishte kërkuar nga  të gjitha autoritete kontraktuese (AK) që të dërgojnë ...