Postet nga: Kriza ne Telekom

Kriza në Telekom, punëtorët në grevë të përgjithshme

Drejtuesit e sindikatës së punëtorëve në Telekom, kanë paralajmëruar që sot do të futën në grevë të përgjithshme për parandalimin e lidhjes së ...

Kurti: Rezoluta për Telekomin ishte dashur të zbatohet me kohë

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka kujtuar kohën e një viti më parë, kur Kuvendi i Kosovës kishte nxjerrë një Rozulutë për Telekomin e ...

Agron Mustafa: Telekomin do ta shpëtojë politika

Ish kryeshefi ekzekutiv i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa thotë se nuk beson dhe nuk do që të besojë se Telekomi do të bankrotojë sepse, sipas tij, politika do ...

Zeka - Mustafës: Asnjë vendim nuk e keni marrë pa urdhrin e Hashim Thaçit

Ish-kryeshefi i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, ka dhënë para deputetëve në dëshminë e tij për gjendjen në Postën dhe Telekomin e Kosovës.

Zemaj - Mustafës: Agron a i ki këqyr letrat, a ki këqyr filma?

Ish-kryeshefi i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, ka dhënë para deputetëve në dëshminë e tij për gjendjen në Postën dhe Telekomin e Kosovës.

Kriza në Telekom, Komisioni interviston ish-Kryeshefin Agron Mustafa

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala interviston sot pritet që ta intervistojë ish - Kryeshefin e Telekomit, Agron Mustafa.

Nënshkruhet marrëveshja për shërbime këshilluese të ristrukturimit të Telekomit të Kosovës

Me iniciativën e Ministrit të Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka, sot është nënshkruar marrëveshja në mes Bankës Evropiane për Ristrukturikm dhe Zhvillim (BERZH) dhe Telekomit të ...

Blerim Devolli intervistohet sot nga deputetët për krizën në Telekom

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në Postë Telekomin e Kosovës (PTK) dhe Vala pritet ta intervistoj sot pronarin e Kompanisë ‘Dardafon’, Blerim Devolli.