Postet nga: Kriteret

Paqartësitë për Listën e Trashëgimisë Kulturore për mbrojtje të përhershme

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve dhe Këshilli i Kosovës për Trashëgiminë Kulturore kanë dhënë versione të ndryshme rreth propozimeve të aseteve të Trashë...

Ahmeti ndan grante për mediat e Prishtinës, kriteret diskriminojnë mediat online

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se ka vendosur që mediat që janë në kryeqytet të ndihmohen me një fond prej 100 mijë eurosh.

Miratohen kriteret për shpërndarjen e 2.5 milionë eurove për kulturë, rini dhe sport

Qeveria e Kosovës aprovuar sot kriteret për shpërndarjen e fondit emergjent për fushat që mbulohen nga Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit.

Kritere diskriminuese në tenderin për dezinfektim, Komuna e anulon pas vërejtjeve nga USAID-i

Tenderi për dezinfektim, për të cilin Komuna e Istogut kishte parashikuar kontratë deri 41 mijë euro, u anulua.

Gjermanët zbarkojnë në Kosovë për vlerësimin e kritereve për liberalizimin e vizave

 

VIDEO- Studentët e Fakultetit të Mjekësisë bllokojnë hyrjen e Dekanatit

Disa studentë të Fakultetit të Mjekësisë, konkretisht ata të Mjekësisë së Përgjithshme dhe Stomatologjisë, sot në mëngjes nuk kanë lejuar asnjë zyrtar të Dekanatit të kë...

Kriteret e çrregullta për punësimin e të rinjve në Komunat e Kosovës

 

Favorizimi i Kompanive Vendore për Ndërtimin e Pishinës Olimpike

Komuna e Prizrenit ka planifikuar të ndërtojë një pishinë olimpike prej 5 mijë metrave katrorë, por kjo procedurë është zvarritur që nga muaji korrik i vitit 2017.