Postet nga: kriptovaluta

Dogana tregon se çfarë lloje të pajisjeve për kriptovaluta importohen në Kosovë

Adriatik Stavileci nga Dogana e Kosovës në emisionin "Kallxo Përnime" ka treguar se çfarë lloje të pajisjeve për prodhim të kriptovalutave janë importuar gjatë viteve të fundit ...

Gashi: Kapot e krimit në veri kanë mijëra pajisje për prodhim të kriptovalutave

Kreshnik Gashi, gazetar hulumtues, tha në emisionin "Kallxo Përnime" se kapot ose kokat e krimit në veriun e Kosovës kanë në pronësi mijëra pajisje për ...

Kreshnik Gashi tregon se si është ngarkuar rrjeti elektrik në veri nga prodhimi i kriptovalutave

Gazetari hulumtues Kreshnik Gashi në emisionin "Kallxo Përnime" ka folur në lidhje me prodhimin e kriptovalutave dhe ngarkimin e rrjetit të energjisë elektrike në veriun e Kosovës nga ...

Eksperti flet për kriptovalutat: Me to kryhen pothuajse të gjitha aktivitetet ilegale në Evropë

Florin Aliu, profesor i Financave në UBT, i ftuar në emisionin "Kallxo Përnime" në debatin për kriptovalutat, ka thënë se me këto monedha virtuale kryhen pothuajse ...

Mitrovicë, konfiskohen rreth 70 pajisje për prodhim të kriptovalutave

Rreth 70 pajisje për prodhim të kriptovalutave janë konfiskuar gjatë ditës së sotme nga Policia e Kosovës.

Turqia ndalon pagesat me kriptovaluta

Banka Qendrore e Turqisë po ndalon përdorimin e kriptovalutave, të tilla si Bitcoin, për pagesat për mallra dhe shërbime.