Postet nga: Krimi i Organizuar

Dështon seanca ndaj grupit të akuzuar për kontrabandë të stimuluesve seksualë e mallrave të tjera

Seanca gjyqësore ndaj të akuzuarve për krim të organizuar, shmangie nga tarifat doganore e tregti të ndaluar ka dështuar të mbahet sot në Gjykatën e Mitrovicë...

Gjykata ia dedikon një javë gjykimit të Qemajl Mustafës dhe 38 të akuzuarve për krim të organizuar

Pas gati tre vitesh nga koha e ngritjes së aktakuzës, kryetari i PDK-së, në Gjilan, Qemajl Mustafa, do të gjykohet për krim të organizuar.

Raporti tregon pikat kryesore të krimit të organizuar në Ballkan

Një raport i ri nga Nisma Globale Kundër Krimit të Organizuar Transnacional identifikon vendet në Ballkan të cilat janë pika kryesore për bandat e krimit të organizuar të ...

Heshtje rreth pronës për të cilën prokuroia thotë se u kidnapuan fëmijë e u plagosën 13 persona

Arben Bashota dhe dy të akuzuarit tjerë, mbrohen në heshtje lidhur me akuzat për krim të organizuar detyrim dhe falsifikim të dokumenteve. Sipas aktakuzës, të akuzuarit nga viti 2004 ...

Përgjimet zbulojnë rolin e krimit të organizuar në blerjen e votave

Në katin e tretë të Prokurorisë së Krimeve të Rënda, zyrat e prokurorëve që drejtojnë hetimet e dosjeve 339 dhe 339/1 janë të mbushura dëng me dokumente. Fletët ...

54 vjet burg për tregtinë e droges mes shqiparëve dhe serbëve të veriut

Gjykata e Mitrovicës ka shpallur aktgjykimin në rastin ku të akuzuar janë 12 persona për krim të organizuar si dhe blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e ...

Bastisja afër shtëpisë se Gecit për fajde

Njësitë Speciale të Policisë së Kosovës kanë bastisur disa lokacione mëngjesin e sotëm në Prishtinë. Operacioni i sipas Policisë ka të bëjë me luftimin e ...

Gjykata ia lehtëson veprën Qemajl Mustafës dhe të tjerëve

Gjykata Themelore në Pejë me vendimin të cilin e ka nxjerrë ia ka lehtësuar pozitën Qemajl Mustafës dhe të akuzuarëve tjerë për veprën penale ‘...