Postet nga: Krimi i Organizuar

Niveli i krimit të organizuar, Kosova më mirë se vendet e rajonit

Kosova qëndron më mirë se Serbia, Bosnja e Hercegovina, Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi, për sa i përket nivelit të krimit të organizuar.

Gjykimi i Ukë Rugovës për vizat italiane, dëshmitarët tregojnë cili i akuzuar u ndihmoi

Në gjykimin e Ukë Rugovës, ish-ministrit Astrit Haraqija dhe të tjerëve për krim të organizuar për veprat që ndërlidhen me e vizat italiane sot kanë ...

Thyerja e mesazheve të koduara të bandave të krimit në Ballkan

Kur policia serbe arrestoi drejtuesit e një bande famëkeqe krimi në ditët e para të shkurtit të këtij viti, teksa kërkonin prova ata sekuestruan 44 telefona celularë ...

Gjykimi ndaj të akuzuarve për krim të organizuar me pronat në Fushë Kosovë

Arben Bashota dhe vëllezërit Bajrami, të cilët akuzohen për krim të organizuar, janë paraqitur në seancën gjyqësore, ku është bërë administrimi i provave ...

Kosova i bashkohet aksionit të INTERPOL-it, arrestohen 166 persona

Kosova është pjesë e shteteve pjesëmarrëse në një aksion të kryer nga INTERPOL-i dhe Europoli ku është luftuar krimi i organizuar me ç’rast janë arrestuar 166 persona.

Aksion policor në disa shtete, pesë shqiptarë në pranga, dyshohen për krim të organizuar

Policia e Shtetit ka njoftuar se pesë shqiptar janë arrestuar nën dyshimin se të njëjtit kanë marrë pjesë në organizata kriminale.

Dërgohet për gjykim ‘grupi’ i Shijakut

Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, njohur nga akronimi në anglisht SPAK, bëri të ditur se ka paraqitur në gjykatë çështjen e parë të ...

Pamje: Reagimi i policëve nga Leposaviçi kur arrestohen

"Je i arrestuar me urdhër të Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës" ky ka qenë mesazhi i parë që hetuesi i Inspektoriatit Policor i ka dhënë ...