Postet nga: Krime lufte në Kosovë

Të dënuarit për krime lufte Zoran Gjokiq i konfirmohet dënimi

Gjykata Supreme e Kosovës përmes një komunikate për media ka njoftuar se të akuzuarit Zoran Gjokiq i është refuzuar kërkesa për mbrojtje të ligjshmërisë ...

Gjykata vendos në paraburgim të dyshuarin për masakrën në Izbicë

Gjykata e Prishtinës ka njoftuar se i ka caktuar masën e paraburgimit të dyshuarit për pjesëmarrje në masakrën e Izbicës, gjatë luftës në ...

Gjykata vendos masën ndaj të dyshuarit për krime lufte në Pejë

Gjykata e Prishtinës ka mbajtur seancën dëgjimore ndaj Svetomir Baceviç, si i dyshuar për krime të luftës në vitin 1999 në Pejë.

Shtyhet seanca për krimet e luftës në Nerodime

Ka dështuar të mbahet seanca ndaj të akuzuarve Zlatan Krstiq dhe Destan Shabanaj, të akuzuar për krime lufte ndaj popullatës civile në vitin 1999 në fshatin Nerodime e ...

Rrëfimet për vrasjet e shqiptarëve në Sllovi të Lipjanit më 1999

Në gjykimin ndaj Goran Stanishiqit, i cili po akuzohet për krime lufte të kryera në fshatin Sllovi të Lipjanit, kanë dhënë dëshminë e tyre dy dëshmitarë ...

Gjykimi për krimet e luftës në Nerodime: Dëshmitarja identifikon të akuzuarin

Në gjykimi ndaj Zlatan Krstiq dhe Destan Shabanaj, të akuzuar për krime lufte ndaj popullatës civile në vitin 1999 në fshatin Nerodime e Epërme të Komunës së ...

Rrëfimet e dëshmitarëve për vrasjet e shqiptarëve në Sllovi të Lipjanit më 1999

Në gjykimin e Goran Stanishiqit, i cili po akuzohet për krime lufte të kryera në fshatin Sllovi të Lipjanit, dëshminë e tyre e kanë dhënë, dëshmitaret ...

Sëmuret gjyqtari, dështon seanca për krime lufte në Ferizaj

Zlatan Krstiq dhe Destan Shabanaj, dy të akuzuar për një rast të krimeve të luftës në rajonin e Ferizajt, ka qenë e paraparë të dalin sot para gjykatë...