Postet nga: krime kunder njerezimit

Në gjykimin e Thaçit dhe të tjerëve ish-komandanti i UÇK-së tregon kush e liroi Enver Sekiraqën

Rrustem Mustafa, i cili është duke dhënë dëshmi në gjykimin ndaj Hashim Thaçit dhe të tjerëve, të hënën ka deklaruar se Shtabi i Pë...

Arrestohet një person nën dyshimin se kreu krime kundër njerëzimit

Prokuroria Speciale  ka njoftuar se është arrestuar një person nën dyshimin se i njëjti ka kryer 'krime kundër njerëzimit'.

Gjyqi ndaj ish krerëve të UÇK-së - Dëshmitari deklaron se ishte ndaluar për 56 ditë

Një serb po dëshmon në Hagë në gjykimin ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Jakup Krasniqit e Rexhep Selimit të cilët po gjykohen për krime lufte dhe ...

Gjykata Speciale pranon dokumentin me listën e dëshmitarëve si provë në rastin Thaçi dhe të tjerët

Trupi gjykues, nën udhëheqje të gjykatësit Charles Smith III, në rastin e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit, ka pranuar dokumentin e propozuar ...

Gjyqi ndaj ish-krerëve të UÇK-së - Dëshmitari rrëfen për Gardën Kombëtare

Në Dhomat e Specializuara në Hagë ka vazhduar dhënia e dëshmisë së dëshmitarit të tetë të Zyrës së Prokurorit të Specializuar në gjykimin ndaj ish-krerëve ...

Gjykimi i ish-krerëve të UÇK-së, dëshmitari rrëfen për pasojat shëndetësore për shkak të burgosjes dhe ndalimit

Në gjykimin e ish-krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit, të akuzuar për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit, ...

Gjykimi i ish-krerëve të UÇK-së: Dëshmitari rrëfen se si kishte tentuar t'i takojë Adem Demaçin dhe Jakup Krasniqin

Dëshmitari numër 6 ka dëshmuar në gjykimin ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), duke rrëfyer se si kishte tentuar t'i takojë Adem ...

Vazhdon gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, në seancë të mbyllur flet dëshmitari i gjashtë

Në Dhomat e Specializuara në Hagë po mbahet seanca ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi.