Postet nga: Krim i Organizuar

Dëgjohet dëshmitari i radhës në gjykimin e policëve të Leposaviqit

Në seancën ndaj policëve kufitarë në Leposaviq, Ana Vasoviq Baraq, Veroljub Dimitrijeviq dhe Izet Uskoviq, të akuzuar nga Prokuroria Speciale për krim të organizuar, keqpërdorim detyre ...

Policët e akuzuar për krim të organizuar ballafaqohen me deklaratat e dëshmitarëve

Ana Vasoviq Baraq, Veroljub Dimitrijeviq dhe Izet Uskoviq - polic kufitar në Leposaviq, të akuzuar nga Prokuroria Speciale për krim të organizuar, keqpërdorim detyre dhe marrje ryshfeti, janë ...

Mungon Astrit Haraqija, sërish dështon seanca ndaj Ukë Rugovës dhe të tjerëve

 

Paraburgim ndaj pesë të dyshuarve për krim të organizuar

Gjykata Themelore në Prishtinë  ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit kundër të dyshuarve për krim të organizuar.

Detaje rreth operacionit të policisë, arrestohet 12 persona për krim të organizuar

Policia e Kosovës ka mbajtur sot një konferencë për media në të cilën ka dhënë detaje rreth një operacioni të zhvilluar në bashkëpunim me Prokurorinë ...

Pas 1 viti e 4 muaj pa asnjë seancë gjyqësore, në muajin prill pritet të vazhdojë gjykimi ndaj Qemajl Mustafës

Kanë kaluar katër vite prej kur Prokuroria Speciale e Kosovës kishte ngritur aktakuzën kundër ish kryetarit të Gjilanit Qemajl Mustafa dhe 38 të akuzuarve të tjerë.

Në mungesë të prokurores, dështon gjykimi për krim të organizuar ndaj Arben Bashotës dhe vëllezërve Sylejman e Osman Bajrami

Në Gjykatën e Prishtinës, ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj Arben Bashotës dhe dy vëllezërve Sylejman dhe Osman Bajrami, të akuzuar pë...

Gjykimi i Qemajl Mustafës për krim të organizuar kthehet në pikën zero

Kanë kaluar katër vite prej kur Prokuroria Speciale e Kosovës kishte ngritur aktakuzën voluminoze kundër ish kryetarit të Gjilanit Qemajl Mustafa dhe 38 të akuzuarve të tjerë.