Postet nga: Krim i Organizuar

Aktakuzë ndaj 23 personave, dyshohen se mashtruan qytetarët gjermanë përmes ‘Call Center’

Prokuroria Speciale ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë ndaj 23 personave për rastin e njohur si “Call Center” për mashtrim ndaj shtetasve gjermanë përmes investimeve në platforma online.

Gjykimi për drogë, munguan disa të akuzuar - njëri u bë e ditur se ka vdekur

Në Gjykatën e Prishtinës, në Departamentin Special, për shkak të mungesës së disa prej të akuzuarve ka dështuar të mbahet seanca e rigjykimin në rastin ...

Dështon seanca ndaj të akuzuarve për krim të organizuar, mungon Mentor Beqiri dhe Vesat Imeri

Në Gjykatën e Prishtinës ishte paraparë të mbahej gjykimi ndaj të akuzuarve Albert, Arianit e Mentor Beqiri dhe Vesat Imerit, të akuzuar për shpëlarje parash, shmangie ...

Komisioni: Gjykata e Prishtinës me numrin më të lartë të rasteve të pazgjidhura të korrupsionit dhe krimit të organizuar

Komisioni për monitorimin, vlerësimin dhe raportimin e Planit Strategjik për Përmirësimin e Qasjes në Drejtësi, si dhe Planit Strategjik për zgjidhjen efikase të ...

Aktakuzë ndaj gjashtë personave të cilëve iu gjetën 20 kallashnikovë

S.S, E.Xh, Sh.H, Sh.J, S.H dhe M.L janë gjashtë personat e akuzuar nga Prokuroria Speciale për grup të organizuar kriminal pasi iu gjetë...

Mbrojtja e Lushtakut për provat e Prokurorisë Speciale: 'Raporte mjekësore nga Serbia...'

“Nuk janë marrë ato raporte mjëkësore nga Serbia me anë të bashkëpunimit jurdik ndërkombëtar” – kështu mbrojtja e Sami Lushtakut kërkoi nga gjykata t’...

Arrestohet një person për kontrabandim me migrantë dhe krim të organizuar

Me urdhër të Prokurorisë Speciale, Drejtoria për Hetimin e Krimit të Organizuar dhe Krimeve të rënda e kanë arrestuar një person.

Gjykimi ndaj ish-kryetarit të Leposaviqit për krim të organizuar, mbrojtja kundërshton dëshminë e dëshmitarit

Në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës u ul të enjten ish – kryetari i Komunës së Leposaviqit, Dragan Jabllanoviq dhe 13 të tjerë, të cilë...