Postet nga: kreshnik haliti

Dëshmojnë ekspertët në gjykimin për vrasjen që dyshohet se u krye shkaku i borxhit prej 77 mijë eurove

Në procesin gjyqësor kundër Kreshnik Halitit, i cili akuzohet për vrasjen e Mentor Zekajt, janë dëgjuar sot eksperti mjekoligjor, eksperti i psikiatrisë dhe eksperti psikosocial.

Dilemat rreth mjetit të mprehtë në vrasjen e Mentor Zekajt në Pejë

Në procesin gjyqësor kundër Kreshnik Halitit, i cili akuzohet për vrasjen e Mentor Zekajt, janë dëgjuar sot ekspertja mjekoligjore Birgita Curi dhe polici hetues Blerim Tigani.

Ekspertja: Përputhen shkrimi e nënshkrimi në letrën në xhepin e viktimës dhe në fletoren e të akuzuarit

Në Gjykatën e Pejës ka vazhduar procesi gjyqësor kundër Kreshnik Halitit, i cili akuzohet për vrasjen e Mentor Zekajt.

Gruaja e viktimës: Mentori shkoi për t’i marrë paratë që ia kishte borxh i akuzuari

Në gjykimin për vrasje, i akuzuari Kreshnik Haliti tha sot në Gjykatën e Pejës se ndihet i pafajshëm për veprat që i vihen në barrë.

I akuzuari tregon detaje nga momenti i vrasjes në Pejë

Kreshnik Haliti, i akuzuar për vrasjen e Mentor Zekajt vitin e kaluar në Pejë. sot para trupit gjykues ka dhënë mbrojtjen e tij.

Shtyhet në qershor gjykimi për vrasjen e Mentor Zekajt

Mosgatishmëria për ta dhënë mbrojtjen e tij gjatë seancës se nesërme dhe problemet shëndetësore shtynë të akuzuarin Kreshnik Haliti, t’i kërkojë ...

Dëshmon Polici që Gjeti Armën me të Cilën Dyshohet se u Krye Vrasja në Pejë

Në gjykimin për vrasjen e Mentor Zekajt dëshmi sot dhanë edhe tre dëshmitarë.

Ekspertët Dëshmojnë në Gjykimin për Vrasjen në Pejë

Pesë ekspertë kanë dhënë dëshmi në gjykimin për vrasjen e Mentor Zekajt, për të cilën akuzohet shoku i të ndjerit, Kreshnik Haliti.