Postet nga: Kreshnik Gashi

Sekretari i MPJ-së Lë Detyrën për Bordin e ARKEP-it

Gashi dha dorëheqje nga pozita e sekretarit të përgjithshëm të Ministrisë së Punëve të Jashtme, pasi u zgjodh të hënën nga Kuvendi i Kosovë...

A Ka Drejtësi Selektive?

A Ka Drejtësi Selektive?

“Jeta në Kosovë” do të debatohet për nivelin e drejtësisë në Kosovë, në dritën e arrestimeve dhe masave të sigurisë të shqiptuara ndaj deputetëve të opozitë...

Jeta në Kosovë Shfaq Dokumentarin për Masakrat në Fshatrat e Pejës

Jeta në Kosovë Shfaq Dokumentarin për Masakrat në Fshatrat e Pejës

Ky dokumentar i gjatë zbulon se cilët ishin komandantët përgjegjës për disa nga sulmet më brutale në fshatrat e Pejës gjatë luftës së ...

Fitohet beteja për qasje në dokumente publike

Fitohet beteja për qasje në dokumente publike

“Jeta në Kosovë” do të transmetohet debati rreth transparencës dhe mungesës së saj në institucionet e shtetit.

Presidentja Duhet ta Shpëtojë Thaqin

Presidentja Duhet ta Shpëtojë Thaqin

Fjalimi i Presidentes Atifete Jahjaga në takimin e radhës të Këshillit Kombëtar Kundër Korrupsionit do duhej të niste me njoftimin se ajo ka nënshkruar dekretin ...

Ligjet e Rrezikshme të Drejtësisë

Ligjet e Rrezikshme të Drejtësisë

Ndryshimet të cilat tash janë paraqitur para deputetëve çojnë në ngritjen e dilemës nëse ndryshimet në këto ligje janë ato që i duhen sistemit, apo ligjet ...

“Jeta në Kosovë” Diskuton për Kryeprokurorin e Ri

Sonte “Jeta në Kosovë”, do të diskutojë pas dekretimin e kryeprokurorit të ri Aleksandër Lumezi.