Postet nga: Kredi

BERZh lëshon kredi 58 milionë euro për ndërtimin e parkut më të madh të energjisë me erë në Kosovës

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZh) ka lëshuar një kredi prej 58 milionë euro për ndërtimin e parkut më të madh të energjisë së erë...

Trump kërkon nga Banka Botërore që të mos i jap më kredi Kinës

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donlad Trump i bëri thirrje Bankës Botërore që të ndalojë dhënien e kredive për Kinën, një ditë pasi ky ...

Xhelal Sveçla i ka gati 2 milionë euro pasuri

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Xhelal Sveçla ka marrw borxh nga banka, ndonëse ka pasuri të paluajtshme në pronësi të përbashkët me vlerë prej ...

‘Kredi deri n‘fyt’, kosovarët me 2.8 miliardë euro borxh nëpër banka

Qytetarët e Kosovës në muajin mars kanë pasur 2,8 miliardë euro kredi aktive nëpër bankat komerciale të Kosovës.

Gjykimi për mashtrim ndaj zyrtarëve të 'Lesna'-s, dëshmitarët mohojnë se morën kredi

Në gjykimin ndaj ish-zyrtarëve të institucionit financiar “Lesna” në Mitrovicë, Ardian Jonuzi dhe Berat Hasani, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, janë dëgjuar dë...

Shoqata, bankat kanë rritur kreditimin për bznese

Shoqata e Bankave të Kosovës ka njoftuar se bankat e Kosovës kanë rritur kreditimin për biznese këtë vit duke arritur në një rritje prej 11.3% e që ë...

Bankat të ‘pamëshirshme’ në vlerësimin e pasurive të lëna hipotekë

Bankat komerciale që operojnë në Kosovë po zhvlerësojnë tej mase vlerën e patundshmërisë të lënë si hipotekë apo kolateral, në rast të marrjes së kredive, thonë ...

Kosovarët, kredi deri n ‘fyt

Banka Qendrore e Kosovës thotë se kemi një rritje të kredive që janë marrë nga qytetarët dhe bizneset. Të dhënat e publikuara tregojnë se kreditë kanë arritur ...