Postet nga: KPMSHC

Rasti Dehari, shfuqizohet vendimi i Ministrisë së Drejtësisë për kryeinspektorin Ylber Topalli

Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil ka marrë vendim për ish – kryeinspektorin e Shërbimit Korrektues të Kosovës, Ylber Topalli, i cili ...

ATK obligohet ta kthejë pas gati tetë vitesh zyrtarin që ia kishte ndërprerë marrëdhënien e punës

Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës ka marrë vendim me të cilin Muhamet Avdylin e kthen në vendin e punës ...

KPMSHCK aprovon raport të jashtëzakonshëm të monitorimit, obligon ATK të zbatojë të njëjtin

Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës ka marrë vendim për aprovimin e një raporti të jashtëzakonshëm në Administratë...

KPMShC gjen shkelje ligjore, anulon vendimet disiplinore të AAC-së ndaj punëtorëve

Menaxhmenti i lartë i Autoritetit të Aviacionit Civil, për katër muaj ka iniciuar 6 procedura disiplinore për punëtorë, 5 prej të cilave për shkelje të rënda. ...

Raporti i auditimit pa gjetje dhe rekomandime i Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës të Shërbimit Civil

Zyra Kombëtare e Auditimit nuk ka gjetur asnjë shkelje dhe nuk i ka dhënë asnjë rekomandim Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës të Shërbimit Civil të ...

Bordet në pritje të qeverisë së re për funksionalizim

Mbajtja e zgjedhjeve të jashtëzakonshme parlamentare të 6 tetorit, e ka shtyrë edhe më tej afatin e funksionalizimit të disa institucioneve të Kosovës, shumica e të cilave janë ndë...

Arsyet pse u anulua konkursi i brendshëm për drejtor departamenti në AKP (Dokument)

Agjencia Kosovare e Privatizimit në mënyrë të kundërligjshme i ka ulur kriteret për konkursin e brendshme për pozitën “Drejtor i Departamentit për Komisione Profesionale”.

KPMSHC: Novobërda Shembull i Bashkëpunimit Ndërkomunitar

 Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil ka vlerësuar lartë punën e Komunës së Novobërdës në nivelin e bashkëpunimit ...