Postet nga: KPK

Haxhiu: Dorëheqjet duhet të pranohen, KGJK dhe KPK të hapin konkurse

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, është deklaruar në lidhje me dorëheqjet e gjyqtarëve dhe prokurorëve në veri të vendit.

Dorëheqja e prokurorëve në veri, KPK mbajti takim të jashtëzakonshëm

Këshilli Prokurorial i Kosovës sot ka mbajtur takim të jashtëzakonshëm për të diskutuar gjendjen e krijuar në Prokurorinë Themelore në Mitrovicë.

Mungesë e ajrit në Pallatin e Drejtësisë, KPK redukton punët e Prokurorisë së Apelit dhe Prokurorisë së Prishtinës

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) ka marrë vendim për reduktim esencial të aktiviteteve në Objektin C të Pallatit të Drejtësisë, aty ku janë të vendosura Prokuroria ...

KPK refuzon kërkesën e KALLXO.com për të marrë pjesë fizikisht në takimin e nesërm

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka refuzuar kërkesën e ekipit të KALLXO.com për të marrë pjesë fizikisht në mbledhjen e nesërme të KPK-së.

Munishi për dhunimin e 11 vjeçares: U lirua nga strehimorja me kërkesë të familjes

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Prishtinës, Kujtim Munishi ka folur për herë të parë për rastin e dhunimit të 11-vjeçares para Komisionit për të Drejtat ...

Kryeprokurori Munishi flet para deputetëve për rastin e dhunimit të 11-vjeçares

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Prishtinës, Kujtim Munishi ka folur për herë të parë për rastin e dhunimit të 11-vjeçares para Komisionit për të Drejtat ...

VIDEO - Tinka Kurti: Nuk ka arsyetim për parashkrimin e rasteve për krime seksuale

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Albert Zogaj është duke raportuar në Komisionin për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe ...

Mbahet testi me shkrim i kandidatëve për prokurorë

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) ka njoftuar se është mbajtur testimi me shkrim i 333 kandidatëve për Prokurorë të Shtetit.