Postet nga: KPK

Këshilli Prokurorial kërkon nga Avokati i Popullit të dërgojë Ligjin për Pagat në Gjykatën Kushtetuese

Këshilli Prokurorial i Kosovës iu ka drejtuar me kërkesë Avokatit të Popullit që të dërgojë Ligjin për Pagat në Sektorin Publik në Gjykatën Kushtetuese ...

KPK pezullon pagat e prokurorëve serb të dorëhequr në veri

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Jetish Maloku, në konferencën vjetore për medie ka prezantuar punën njëvjeçare të KPK-së.

Këshilli Prokurorial: Prokuroritë do të fillojnë punën me kapacitete të plota

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) njofton se duke filluar nga e hëna, të gjitha prokuroritë në vend do të rifillojnë punën me kapacitete të plota.

Anulohet gjykimi për rastin ‘Stenta 2’

Në Gjykatën në Prishtinë është anuluar gjykimi në rastin e njohur si ‘Stenta 2’.

KPK e vlerëson kundërkushtetues dhe kundërligjor vendimin e Qeverisë për t'ua ulur pagat prokurorëve

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), i udhëhequr nga kryesuesi Jetish Maloku, ka mbajtur takim të jashtëzakonshëm ku është diskutuar vetëm një pikë e rendit ...

Haxhiu: Dorëheqjet duhet të pranohen, KGJK dhe KPK të hapin konkurse

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, është deklaruar në lidhje me dorëheqjet e gjyqtarëve dhe prokurorëve në veri të vendit.

Dorëheqja e prokurorëve në veri, KPK mbajti takim të jashtëzakonshëm

Këshilli Prokurorial i Kosovës sot ka mbajtur takim të jashtëzakonshëm për të diskutuar gjendjen e krijuar në Prokurorinë Themelore në Mitrovicë.

Mungesë e ajrit në Pallatin e Drejtësisë, KPK redukton punët e Prokurorisë së Apelit dhe Prokurorisë së Prishtinës

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) ka marrë vendim për reduktim esencial të aktiviteteve në Objektin C të Pallatit të Drejtësisë, aty ku janë të vendosura Prokuroria ...