Postet nga: kosova

Kosova Mëson nga Letonia Rrugën e Integrimit

Abrashi tha se Kosova duke marrë shembull nga nga shtetet që janë integruar më herët në BE do ta ketë më të lehtë  rrugëtimin e vet.

Thellim Dallimi i Interesit për Kredi dhe Depozita

Në të vërtetë, dallimi në mes normës së interesit të këtyre dy elementeve gjithmonë ka vazhduar të jetë rreth 10 për qind, mirëpo, gjatë vitit 2014 ky ...

Franca i Prin BE-së për Prodhimet Bujqësore

Agjencia e Statistikave të BE-së thotë se 18 për qind e produkteve bujqësore të BE-së vijnë nga Franca.

Kosova Merr Përvojat e Maqedonisë për Integrimet Evropiane

Kosova dhe Maqedonia kanë nënshkruar sot një marrëveshje bashkëpunimi për çështje të integrimit në Bashkimin Evropian.

Kosova në Pasqyrë Numerike

Kjo agjenci shifrat i dha në publikimin “Invest in Kosovo”.

Kosova Anëtare e Organizatës ‘Sfidat e Mileniumit’

Kosova ka arritur për herë të parë që të jetë kandidate dhe t’i plotësojë kriteret për t’u financuar nga organizata amerikane ‘Millenium Challenge Corporation’ e ...

Një Demarkacion i Ri, Pa u Kryer i Vjetri

Të martën, ministrja e Kosovës për Dialog, Edita Tahiri, tha se Kosova do të kërkojë që në valën e re të dialogut në mes Kosovë...

Të Mirat e Kodit që Mungoi

Edita Tahiri, Ministrja për Dialog, në fillim të kësaj jave bëri të ditur se Austria ka aplikuar në Organizatën Ndërkombëtare të Telekomunikacionit (ITU) pë...