Postet nga: Kosova e Re

Mustafa: Nuk e përkrahim termocentralin e ri në këto kushte

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, është zotuar se nëse vijnë në pushtet do të synojnë që të drejtojnë prodhimin e energjisë elektrike me burime alternative.

Gjykimi i agjentit për faturat e kompanisë së sigurimeve

Në Gjykatën e Prishtinës po gjykohet një agjent i kompanisë së sigurimeve “Kosova e re”, Muhamet Statovci, me akuzat për përvetësim në detyrë.

Linku për konsultimin publik për ndikimin mjedisor të TC 'Kosova e Re' nuk hapet

I përditësuar

Ambientalistët ankohen në Vjenë për termocentralin 'Kosova e Re'

Grupet ambientaliste të hënën paraqitën një ankesë në Unionin Evropian të Energjisë duke sfiduar ligjshmërinë e marrëveshjes për blerjen e energjisë për termocentralin ...

Banka Botërore tregon arsyen e mos mbështetjes së 'TC Kosovës së Re'

Drejtori i Bankës Botërore në Prishtinë, Marco Mantovanelli, gjatë prezantimit të numrit më të ri të Raportit të Rregullt Ekonomik të Bankës Botërore për Ballkanin ...

Haki Abazi, Ramush Haradinajt: Termocentrali ‘Kosova e Re’ është kanceri i qytetarëve

Analisti politik, Haki Abazi, i ka numëruar dëmet që i shkakton Kosovës ndërtimi i Termocentralit “Kosova e Re”, duke iu kundërpërgjigjur kështu kryeministrit ...

Lluka kërkon përkrahje për ‘Kosovën e Re’, nga Korea Jugore e Japonia

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka nisur një vizitë 3 ditore në Korenë Jugore dhe Japoni.

Tërheqja nga “Kosova e Re”, sinjal edhe për investitorët e huaj

Tërheqja e Bankës Botërore nga mbështetja për ndërtimin e termocentralit “Kosova e Re” ka krijuar një situatë te re në tregun e Kosovës, ...