Postet nga: Kosova B

KEK: Rikthehet në funksion njësia 'B2' e termocentralit 'Kosova B'

Blloku "B-2" i Termocentralit "Kosova B" është rikthyer në prodhim pas përfundimit të revizionit.

Njësia B2 e termocentralit 'Kosova B' për tetë ditë jashtë funksionit

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka njoftuar se në njësinë B2 të termocentralit 'Kosova B' ka filluar revizioni i rregullt vjetor, që parashihet të kryhet brenda tetë ditë...

Brenda dy viteve Obiliqi pritet të bëhet me ngrohje qendrore, do ta përdorë avullin e "Kosovës B"

Brenda dy viteve, Komuna e Obiliqit pritet të bëhet me ngrohje qendrore. Kjo komunë veçse ka filluar procedurat për shtrirjen e rrjetit të ngrohjes qendrore, i cili ...

Edhe sa vite do të jetë në operim TC Kosova B?

76 milionë euro pritet të investohen në njësinë e Termocentralit ‘Kosova B’ deri në vitin 2025 nga Bashkimi Evropian. Milionat do të shërbejnë për ndërrimin e filtrave të ...

Kthehet në punë blloku B2 i termocentralit “Kosova B”

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka njoftuar se është kthyer në punë blloku B2 i termocentralit “Kosova B”.

Kurti nga termocentrali “Kosova B”: furnizimi i qëndrueshëm me energji e çmime të përballueshme është prioritet urgjent

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti i shoqëruar me ministren e ekonomisë Artane Rizvanollin  kanë vizituar Termocentralet  “Kosova B” dhe “Kosova A”.

Bie nga sistemi një bllok i ‘Kosova B’, rëndohet situata me energji elektrike

Një bllok i Termocentralit “Kosova B”, është nxjerrë nga prodhimi dhe për tre ditë ai do jetë jashtë funksionit. Kjo pritet të rëndoj edhe më shumë situatën ...

Rizvanolli:  Situata me energji elektrike është e jashtëzakonshme

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli ka thënë se situata më energji elektrike në vend është e jashtëzakonshme. Kjo sipas saj për shkak të çmimit të lartë të ...