Postet nga: KOSID

KOSID Publikon Fakte për Projektin 'TC Kosova e Re"

Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID), organizon konferencë për media.

Hidrologia: Liqeni Toksik i KEK-ut Zbraz Kimikate në Sitnicë

Një liqe i kaltër, i krijuar nga hiri i djegies së qymyrit nga KEK, ngadalë mund të shkatërrojë ekosistemin e disa lumenjve në Kosovë.

KOSID: ‘Kosova e Re’ e Bllokon Kosovën për 40 Vitet e Ardhshme

Konzorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) përmes një reagimi ka thënë se marrëveshja e arritur sot në mes të ...

KOSID: Marrëveshja për 'Kosova e Re', e Dëmshme për Qytetarët

Njoftimi për arritjen e marrëveshjes për fillimin e ndërtimit të termocentralit ‘Kosova e Re’ po shihet si tejet e dëmshme nga shoqëria civile në ...

Kontrata për Termocentralin ‘Kosova e Re’ Brenda Javësh

Brenda javësh, Qeveria e Kosovës pritet të nënshkruajë kontratën me kompaninë amerikane “ContourGlobal” për ndërtimin e termocentralit “Kosova e Re”, një ndër projektet ...

KOSID, Organizon Konferencën Ndërkombëtare për Zhvillim të Qëndrueshëm

Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) organizon sot konferencën e gjashtë vjetore ndërkombëtare në Prishtinë.

Efiçienca e Energjisë, Temë Diskutimi e KOSID dhe Zyrës së BE-së

Tryeza është organizuar nga Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID), në bashkëpunim me Zyrën e Bashkimit Europian në Kosovë në ...

Dosja me Shkelje e TC ‘Kosova e Re’ Dërgohet në Prokurori

Në dosjen për Termocentralin “Kosova e Re” të dërguar në Prokurori, Konsorciumi i Organizatave të Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) thotë se ...