Postet nga: Korrupsioni

Luftimi i Korrupsionit Sfidë për Vendet e Rajonit

Në konferencën e organizuar nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) u fol për mekanizmat institucionalë në luftën kundër korrupsionit.

Maratonë Shkeljesh në Tenderin për Lumbardhin në Pejë

Një tender që kap vlerën prej 2.5 milionë eurosh për ndërtimin e murit mbrojtës dhe shëtitores së Lumbardhit në Pejë, është bërë objekt hetimesh dhe ...

O'Connell: Kosova Ka Nevojë për Heronj të Rinj

Ambasadori britanik në Kosovë nuk u është përgjigjur direkt shumë pyetjeve që i janë bërë në adresën e tij në Facebook.

Korrupsioni, Problemi Kryesor i Kosovës

Kosova duhet të jetë vend multietnik dhe sekular, ka thënë sot ambasadorja franceze në Prishtinë, Maryse Daviet, gjatë një ligjërate para studentëve të Kolegjit AAB, ku është ...

Prokurimi Online për Zvogëlim Korrupsioni

Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik (KRPP), sot prezantoi fazën e parë e platformës së prokurimit elektronik “Go-Alive”.

Viti i Talljes me Anti- Korrupsionin

Tingëllon ironike por është fakt. Isa Mustafa u mandatua në postin e kryeministrit në ditën ndërkombëtare kundër korrupsionit më 9 dhjetor të vitit të kaluar.

‘Zonja Drejtësi’ e Rumanisë Godet Korrupsionin

Përveç peizazhit të bukur të Transilvanisë apo valës së re kinematografike, Rumania është më së shumti e përmendur në median perëndimore për luftën kundë...

Korrupsioni është më Tepër Mashkullor

Korrupsioni është më Tepër Mashkullor

“Korrupsioni është i gjinisë mashkullore, më shumë korruptohen meshkujt sesa femrat, më shumë korruptohen të moshuarit sesa të rinjtë,” tha Preteni.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!