Postet nga: Korrupsioni në Kosovë

Raporti i UNDP-së: Çka mendojnë qytetarët, cili institucion publik në Kosovë është më i korruptuari?

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë ka realizuar një anketë me 1,300 qytetarë, të cilët janë pyetur se cili institucion besojnë se është më i ...

DASH për Kosovën: Vazhdon mosndëshkimi i korrupsionit

Në raportin për të drejtat e njeriut në botë në vitin 2021, Departamenti i Shtetit tha se në Kosovë çështjet e rëndësishme të këtyre të drejtave pë...

Qeveria-Kuvendi

Korrupsioni - kryefjalë e raporteve të Departamentit Amerikan të Shtetit për Kosovën

Korrupsioni dhe mos ndëshkimi i tij nga institucionet e Kosovës, është kryefjalë e raporteve për të Drejtat e Njeriut në botë, publikuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit, ...

Haradinaj del kundër qeverisë pas shuarjes së task-forcës kundër korrupsionit

Ish-kryeministri i Kosovës, njëherësh kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj ka kundërshtuar vendimin e ekzekutivit në krye me Avdullah ...

Raporti i Departamentit të Shtetit: Korrupsioni në Kosovë, i përhapur veçanërisht përmes ndërhyrjeve politike

Departamenti Amerikan i Shtetit ka publikuar raportin për klimën e investimeve në botë për vitin 2020, në të cilin mes tjerash ka përmendur edhe korrupsionin në Kosovë.

Departamenti Amerikan i Shtetit: Në Kosovë zyrtarët e korruptuar nuk ndëshkohen

Departamenti Amerikan i Shtetit publikoi të mërkurën raportin për të drejtat e njeriut në botë në vitin 2019.

BE: Korrupsioni shumë i përhapur në Kosovë

Korrupsioni mbetet sfidë e madhe në Kosovë dhe kjo dukuri negative po ndikon në jetën e përditshme të qytetarëve. Përderisa korrupsioni është mjaft i madh në ...

Ambasadori i SHBA-së: Të korruptuarit të përballen me pasojat

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Philip Kosnett  ka folur për përkrahjen amerikane në fushën e sundimit të ligjit në vend dhe në luftën kundër krimit ...