Postet nga: Korrupcion

TI: Shqipëria e Kosova, asnjë përparim në luftën kundër korrupsionit

Viti 2020 solli një tablo të zymtë përsa i takon korrupsionit në botë, ku shumica e vendeve ka bërë pak ose aspak përparim në drejtim të luftës ...

Kosova përkeqëson luftën kundër korrupsionit

Indeksi i Perceptimit të Korrupsionit për vitin 2020, shpërfaq një pamje të zymtë të korrupsionit në gjithë botën.

Zyrtari i akuzuar për falsifikim të dokumenteve të veturave deklarohet i pafajshëm

Zyrtari i Administratës në Qendrën e Regjistrimit të Automjeteve (QRA) në Prizren, Shkodran Baxhaku, i akuzuar për pesë vepra penale, tri ndër të cilat lidhen me ...

Ramadan Muja, ftohet si dëshmitar në gjykimin e ish-drejtorit të tij

Ramadan Muja, ish - kryetar i Komunës së Prizrenit do të ftohet si dëshmitar nga Gjykata Themelore Prizren.

Gjykimi i zv/ministrit të Haradinajt, inspektorët tregojnë arsyet pse nuk u rrënuan objektet pa leje në Prizren

Inspektorët komunal dëshmojnë në gjykimin e zëvendësministrit Nerjovaj, i cili po akuzohet se nuk rrënoi Hotelet pa leje dhe me mbindërtim.

Drejtori në Kadastër ndihet i pafajshëm në akuzat për pronën e komunës së Prizrenit

Dy të akuzuar në lidhje me një pronë komunale në Prizren u deklaruan të pafajshëm të hënën para Gjykatës Themelore të Prizrenit në lidhje me akuzat ...