Postet nga: koronavirusi

Rrëfimi i infermieres për frikën dhe rrezikun nga COVID-19

Fetije Hyseni, infermiere në Klinikën Infektive, kishte shumë frikë kur filloi të merret me personat të sëmurë me COVID-19.

UNICEF: 19 milionë fëmijë në mesin e të zhvendosurve në 2019-ën

Agjencia për Fëmijë e Kombeve të Bashkuara, UNICEF, tha se 46 milionë njerëz, në mesin e tyre 19 milionë fëmijë, kanë ikur nga dhuna dhe konfliktet vitin e ...

Prizren, policia kap nëntë persona brenda lokalit

Nëntë persona të dyshuar në Prizren nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë për kufizim të lëvizjes të ndërmarrë si masë parandaluese për përhapjen  e ...

Pako edukative dhe higjienike për fëmijët me nevoja të veçanta

Zyra e 'Save the Children' në Kosovë sot do të shpërndajë 100 pako me material didaktik, lodra edukative dhe pajisje higjienike.

Pagat e 1.5 miliard punëtorëve "janë në rrezik" nga COVID-19

Rreth gjysma e të gjithë punëtorëve në botë janë në rrezik të humbjes së të ardhurave për shkak të pandemisë me koronavirus, ka thënë Organizata Ndë...

Coronavirusi zbraz arkat e xhamive

Ndalimi i tubimeve fetare nëpër xhamitë e Kosovës ka bërë që këto të fundit të përballen me vështirësi financiare. Tubimet janë ndaluar ...

Mbi 2 mijë persona të vdekur nga COVID-19 në Turqi

Numri i të prekurve nga koronavirusi në Turqi ka arritur mbi 90 mijë.

Masat e ndërmarra në Stade të Gjermanisë kundër coronavirusit - FOTO

Virusi i cili ka tashmë ka prekur thuajse të gjithë botën, COVID-19 ka  bërë që njerëzit të izolohen brenda shtëpive të tyre.