Postet nga: kopjimi

Nxënësit krijojnë grupe online për shpërndarjen e testit të maturës

Sot është duke u mbajtur afati i dytë i provimit të maturës shtetërore, për të gjithë maturantët të cilët nuk kanë arritur pragun e kalueshmë...

Denoncimi i organizatës që monitoroi testin e Maturës dhe Arritshmërisë – Kopjimi është masiv

Agon Ahmeti, nga Organizata ‘ETEA’ ka komentuar mbajtjen e Testit të Arritshmërisë dhe atij të Maturës këtë vit.

Mbi 100 nxënës u larguan nga provimi i maturës për shkak të përdorimit të telefonave

Rreth 22 mijë maturantë i janë nënshtruar provimit të maturës që është mbajtur sot.

Mbyllet grupi ku përgatitej për kopjim në Testin e arritshmërisë

 

Maturantët e përjashtuar ditën e parë, nuk lejohen në pjesën e dytë

Komisioni Shtetëror i Maturës përmes një kumtese për media, ka njoftuar se nxënësit që u përjashtuan nga testi në ditën e parë ...

Mbahet testi i maturës shtetërore për regjionin e Prishtinës

Sivjet testi i maturës është i ndarë në dy pjesë,  ku në pjesën e dytë pyetjet do të jenë varësisht nga profili i shkollimit të nxënë...

Kopjimi me Telefon të Fshehur Mes Testit

Kopjimi me Telefon të Fshehur Mes Testit

KALLXO.com kapi këtë moment kopjimi në qendrën numër 6, në klasën XII/8-9 ku testit iu nënshtruan 15 nxënës.

Nxënësi Kopjon me Telefon në Prizren

Nxënësi Kopjon me Telefon në Prizren

Një maturante është filmuar tek përdor lirshëm telefonin gjatë procesit të testimit.