Postet nga: Kontratat

Statistikat: Punëtorët e bizneseve private që po padisin, po kthehen në punë

Largimi nga puna pa asnjë procedurë disiplinore është në kundërshtim me Ligjin e Punës.

Agjencia Kundër Korrupsionit nuk ka hetuar dhe nuk ka parë kontratat e vaksinave

Në dy vitet e fundit bota është përballur me sëmundjen COVID-19. Për të parandaluar këtë virus për qytetarët janë ofruar vaksina të kompanive të ...

ZKA: Menaxheri i një kontrate në Gjilan s'ka qenë në dijeni që për kontratat publike kornizë të lidhura nuk vlen pragu 30%

Komuna e Gjilanit gjatë vitit 2021 kishte bërë tejkalim të kontratës publike kornizë për 72,000 euro, për një projekt të rregullimit të rrugëve dhe pastrimit të lumenjve ...

Apeli vendos për rastin e ish-drejtorit të Urbanizmit në Prizren, Nijazi Kryeziu

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rigjykim rastin e ish-drejtorit të Urbanizimit në Komunën së Prizrenit, Nijazi Kryeziu i cili ishte shpallur i pafajshëm për lidhjen ...

Menaxhimi i kontratave të prokurimit - problem i vazhdueshëm

Njëra prej mënyrave se si është keqpërdorur paraja publike në Kosovë është përmes tenderëve nëpër institucione të ndryshme publike.

Ministria e Shëndetësisë tregon arsyen e mos zgjatjes së kontratave për infermierët

Përmes një komunikate për media Ministria e Shëndetësisë ka treguar arsyet pse nuk mund të vazhdohen kontrata për stafin mjekësor dhe operacional.

Komuna e Prishtinës ende nuk ka vendosur nëse do stoliset qyteti për festat e fundvitit

Tash e disa ditë është duke u diskutuar nëse duhet të stolisen qytetet këtë vit për festat e fundvitit.

ATK kontrolle për punëtorë pa kontrata

Aksione të shumta janë duke u ndërmarrë nga Administrata Tatimore e Kosovës për verifikimin e kontratave të punës për punonjësit e sektorit privat.