Postet nga: kontrata kolektive

(Mos) përfillja e zëvendësimit të orëve të humbura gjatë grevës

Në tetor të vitit 2022, Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) kishte njoftuar për vendimin për të ndryshuar kalendarin e vitit shkollor 2022-23, për shkak ...

SBASHK-u ende po i shqyrton se cilat hapa do t`i ndjekë pas shkëputjes së kontratës kolektive nga MASHTI

Më 21 nëntor Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) shkëputi Kontratën Kolektive të nënshkruar në vitin 2021 me Sindikatën e Bashkuar e Arsimit, Shkencë...

Qeveria pritet të hartojë kontratën e re kolektive

Qeveria e Kosovës është në përgatitje të hartimit të kontratës së re ndërsektoriale kolektive.

SBASHK-u e quan jo-ligjore shkëputjen e kontratës kolektive nga MASHTI

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) e ka shkëputur Kontratën Kolektive të nënshkruar në vitin 2021 me Sindikatën e Bashkuar e Arsimit, Shkencës ...

Ministrja Ngavci reagon ndaj padisë së komunave kundër MASHTI-t

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka reaguar ndaj padisë që kanë marrë nga disa komuna të Kosovës për shkak të kontratës ...

Komunat padisin Ministrinë e Shëndetësisë dhe atë të Arsimit

Asociacioni i Komunave të Kosovës sot ka dorëzuar padi ndaj Ministrisë së Shëndetësisë dhe asaj të Arsimin me pretendimin se këto dy dikastere qeveritare u ...