Postet nga: kontrabandë me kafshë

Policia Kufitare e Kosovës kap 57 dele dhe 6 lopë që po kontrabandoheshin nga territori i Maqedonisë së Veriut

Sot rreth orës 17:10 në fshatin Ramijan te Vitisë, në një kamion me targa të Kosovës i drejtuar nga H.K., gjatë një kontrolli nga njësia e Policisë ...

Gjilan, ndalohet një person, po kontrabandonte 7 gjedha me furgon

Policia e Kosovës, respektivisht patrulla e stacionit policor për mbikëqyrje kufitare në Zhegër (DRK-Lindje), rreth orës 14:00 gjatë vëzhgimit ka arritur të identifikojë dhe të ...

Viti, Policia sekuestroi 60 dele të kontrabanduara

Dje rreth orës 14:00, gjatë patrullimit, zyrtarë të Policisë kufitare kanë hasur në disa kafshë në livadhe për të cilat kanë qenë duke u kujdesur dy persona të mitur.

Gjilan, kontrabandoi lopë nga Serbia

Policia ka arritur ta identifikojë një person që dyshohet se ka kontrabanduar kafshë nga Serbia.

Kamenicë, Policia has në furgonin e braktisur, në të cilin kishte disa dhi

Policia Kufitare e Kosovës ka njoftuar se gjatë një operacioni të zhvilluar të premten rreth orës 22:00 në fshatin Novosellë të Kamenicës ka hasur në një furgon të ...

Istog, tre të arrestuar për kontrabandë me lopë

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar tre persona në fshatin Lubozhdë të komunës së Istogut, pasi që të njëjtit dyshohet se kanë kontrabanduar gjashtë krerë ...