Postet nga: Konsumi

Cilat janë drogat më të përhapura dhe sa të rrezikshme janë?

Gjermania zë vendin e parë në BE sa i përket numrit të vdekjeve nga droga. Ja një përmbledhje e drogave te rrezikshme, potencialit te varësise, toksicitetit - ...

Eurostat: Shqipëria e Kosova ndër vendet ku alkooli konsumohet më së paku në Europë

Shqiptarët janë populli më pak pijedashës në Europë. Kështu thuhet në statistikat zyrtare të Eurostat që Shqipërinë e rendisin të parafundit në kontinent, duke lënë ...

Sa u importua e sa u shpenzua energji elektrike në muajin shkurt?

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar statistikat e energjisë për muajin shkurt 2022. 

Dy muaj para zgjedhjeve, shtrenjtohet shporta e konsumit për 2.7%

Përderisa Kosova po shkon drejt zgjedhjeve nacionale të datës 6 tetor, ku subjektet politike pritet të shpalosin premtimet tyre, për përmirësimin e jetës së qytetarë...

Çmimet njësoj si para një muaji, por jo si para një viti

Çmimet në muajin prill nuk pësuan ndryshime në raport me një muaj më parë, përderisa në krahasim muajin e njëjtë të vitit të kaluar, ato u rritë...

Energjia më e Lirë me Tarifat e Reja

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) publikoi  “Indeksin e Harmonizuar të Çmimeve të Konsumit” (IHÇK) për muajin janar të vitit 2018.

Rryma Shtrenjtohet 25 Për Qind

Në qershorin e sivjetmë, energjia elektrike u shtrenjtua mbi 25 për qind në krahasim me muajin e njëjtë të vitit të kaluar.

Çmime më të Larta në Shkurt

Sipas Agjencisë së Statistikave çmimet në shkurtin e sivjetmë u ngritën për 0.2 për qind në raport me janarin, ndërsa edhe inflacioni ishte më lartë në shkurtin ...