Postet nga: konkursi

Menaxheri i Trepçës për protestën e banorëve të Shalës së Bajgorës: Do të ketë prapë konkurse

Banorët e Shalës së Bajgorës sot protestuan para objektit të menaxhmentit të Trepçës për t’i shprehur pakënaqësitë e tyre për mospranim ...

Ministria e Infrastrukturës anuloi konkursin për zyrtarë administrativ pa dhënë arsyetime në vendim

Ministria e Infrastrukturës me datë 25 qershor të këtij viti kishte shpallur një konkurs për zyrtar administrativ, në Departamentin e patent shoferit.

Fakulteti kërkon anulimin e konkursit në fazën e fundit, kandidatët revoltohen

Edhe pse i kishin përfunduar të gjitha procedurat e një konkursi, përfshirë testin me shkrim dhe intervistimin, tre aplikantë për studime të Doktoratës në Fakultetin Juridik, ...

Ish-drejtoresha e Mitrovicës rigjykohet për konkursin për arsimtare të Psikologjisë

Ish drejtoresha e Arsimit në komunën e Mitrovicës, Ajmane Barani, është rikthyer në bankën e të akuzuarës në gjykatën e Mitrovicës.

Komuna e Prishtinës hap konkurs për 120 bursa për studentë

Të gjithë studentët e kryeqytetit që studiojnë në universitetet publike të Kosovës, do të kenë mundësi që të fitojnë bursë komunale këtë vit akademik.

MAShT anulon konkursin për bursa që solli protesta

Ministri në detyrë i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytuqi e ka anuluar konkursin për bursa të këtij dikasteri për vitin akademik 2019/20.

Universiteti i Prizrenit kundërligjshëm anuloi konkursin për staf akademik në Fakultetin Filologjik

Inspektorati i Punës, dega në Prizren ka shfuqizuar vendimin e Universitetit Publik të këtij qyteti “Ukshin Hoti” për anulimin e Konkursit për zgjedhjen dhe rizgjedhjen e ...

Hapet konkursi për studentë në UP

Mbi 5 mijë studentë të rinj në tre nivele të studimit pritet të pranohen në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”. Në nivelin Bachelor është hapur konkurs plotësues për ...