Postet nga: konkursi per guvernator

Ish-guvernatori Mehmeti kërkon nga presidentja Osmani të mos dekretojë guvernatorin e ri

Kuvendi i Kosovës më 13 korrik votoi Ahmet Ismaili për Guvernator të Bankës Qendrore të Kosovës. Sipas procedurave emri i guvernatorit të ri të BQK-së duhet të ...

Hapet për herë të dytë konkursi për Guvernator të BQK-së

Banka Qendrore e Kosovës ka hapur për herë të dytë konkursin për pozitën e Guvernatorit.

Për 5 muaj institucionet nuk arritën ta zgjedhin Guvernatorin e BQK-së

Nga 29 marsi postin e Guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovës e ka marrë përkohësisht Bashkim Nurboja, kryetar i Bordit mbikëqyrës. Kjo pasi procesi pë...

Komisioni për Buxhet pa vendim për përzgjedhjen e kandidatëve për guvernator të BQK-së

Komisioni për buxhet nuk ka arritur të marrë një vendim rreth listës së kandidatëve për guvernatorë pasi që deputetët nuk kanë marrë pjesë në votim.

Lista e ngushtë për Guvernator të BQK-së, diskutime mes opozitës dhe komisionit vlerësues

Shkëndije Himaj, Ahmet Ismaili, Lulzim Ismajli dhe Nexhat Kryeziu janë kandidatët në listën e ngushtë për pozitën e Guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovë...

Një grua kandidatja më e poentuar në garën për Guvernator të BQK-së

Janë publikuar rezultatet e kandidatëve për Guvernator të Bankës Qendrore të Kosovës.

Katër kandidatë në listën e ngushtë për Guvernator të BQK-së

Banka Qendrore e Kosovës ka njoftuar se Ahmet Ismaili, Lulzim Ismajli, Nexhat Kryeziu dhe Shkendije Himaj kanë hyrë në listën e ngushtë për pozitën e Guvernatorit.

 17 kandidatë në garë për guvernator të BQK-së, nuk tregohen emrat

17 kandidatë janë duke synuar pozitën e Guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovës, në konkursin e hapur më 17 nëntor.