Postet nga: Konkurset

Qindra konkurse mund të anulohen pas vërejtjeve nga BE-ja

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë u ka kërkuar institucioneve të Kosovës që të mos vazhdohet me konkurset e shpallura javëve të fundit, të cilat i konsideron ...

Në prag të zgjedhjeve Ministria e drejtuar nga Kujtim Gashi i PDK-së hap 18 konkurse për punësime

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, e drejtuar nga ministri në detyrë, Kujtim Gashi nga PDK, në prag të zgjedhjeve të parakohshme të 6 tetorit 2019, ka shpallur 18 konkurse për ...

Osmani: Konkurset gjatë fushatës zgjedhore do të rishikohen menjëherë

Kandidatja e Lidhjes Demokratike të Kosovës Vjosa Osmani ka deklaruar në Debat Pernime se konkurset e hapura gjatë fushatës zgjedhore do të rishikohen menjëherë pasi që Osmani ...

Qindra konkurse në institucionet publike, drejt anulimit

Konkurset e shpallura për vende të reja të punës në institucionet në nivelin qendror dhe lokal, nuk kanë bazë ligjore dhe si të tilla duhet të anulohen, thonë ...

Konkurse për punësim në kohë zgjedhjesh

Shpallja e konkurseve për vende të reja të punës në institucionet publike në kohë zgjedhjesh, ishte dhe mbetet dukuri që e përcjell Kosovën, thonë përfaqë...

Pas reagimeve, Ministria e Integrimeve anulon konkurset

Ministria e Integrimeve Evropiane ka anuluar disa konkurse të shpallura për pozita të ndryshme.

Punësimet mbi baza partiake në prag të zgjedhjeve një hap para premtimeve të liderëve se 'do ta luftojnë nepotizmin'

Krahas zotimeve të liderëve të partive politike e kandidatëve për kryeministër të vendit për zgjedhjet e 6 tetorit, se: ‘do ta luftojnë korrupsionin dhe nepotizmin’, punë...

Kandidati që nuk i plotësonte kriteret e konkursit përzgjidhet zyrtar certifikues në 'Hortikulturë'

Zyra Kombëtare e Auditmit ka gjetur se parregullsi në përzgjedhjen e zyrtarit certifikues dhe dy kryepunëtorëve për mirëmbajtjen dhe mbrojtjen e pyjeve.