Postet nga: konkurs

Komuna e Prishtinës shpalli konkurs për drejtorë të shkollave të mesme e institucioneve parashkollore

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Prishtinës ka shpallur konkurs për drejtorë, zv/drejtorë të disa shkollave të mesme dhe institucioneve parashkollore.

QKUK shpall konkurs për 85 infermierë, 10 teknikë të rëntgenit e 5 laborantë

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka publikuar sot shpalljen e konkursit për 85 infermierë të përgjithshëm, 70 prej tyre të nivelit bachelor dhe 15 me nivel të mesëm.

Ministria e Ekonomisë njofton për disa pozita të lira nëpër ndërmarrjet publike

Ministria e Ekonomisë ka njoftuar se aktualisht janë disa pozita të lira nëpër ndërmarrjet publike në Kosovë.

Reagime pas zgjedhjes së financuesit të LVV-së në postin e drejtorit të televizioneve të RTK-së

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës miratoi sot propozimin për emërimin e Rilind Gërvallës drejtor i kanaleve në gjuhën shqipe RTK 1, 3 dhe 4.

Shpjegimi i financuesit të Vetëvendosjes për pozitën e re në RTK

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës miratoi sot propozimin për emërimin e Rilind Gërvallës drejtor i kanaleve në gjuhën shqipe RTK 1, 3 dhe 4.

KQZ shpall konkurs për Zyrtarë të Lartë Komunalë të Zgjedhjeve në komunat veriore, Mamushë e Lipjan

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpallur të hënën konkurs për Zyrtarë të Lartë Komunalë të Zgjedhjeve për gjashtë komunat: Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq, Zubin ...

Vazhdon të jetë i hapur konkursi për dy anëtarë të bordit të ZRRE-së

Vazhdon të jetë i hapur konkursi për dy anëtarë të bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë. Konkursi është hapur më 4 janar dhe do të jetë i ...

Komuna e Prishtinës anulon konkursin për anëtarë bordi të Stacionit të Autobusëve

Komuna e Prishtinës ka anuluar konkursin për zgjedhjen e 4 anëtarëve të bordit të përhershëm të shpallur më 14 nëntor 2022 për ndërmarrjen lokale ‘...